talán az ötödik nap..    miért aggódik mindenki?                                              

A diplomata negyed békés csendjében és festői tisztaságában állt barátságos modern hostelünk. Lehetett volna Európában is. Ahol még tankok sem csúfúlnak a sarkokon, tereken nehéz elképzelni, hogy bármi baj történhet.  A gépen összehaverkodtunk egy csajjal, aki wc papírokkal meg szalvétákkal üzletelt. Össze vissza repked a világban és néhol elad egy-egy ipari adagot. Őt akartuk meglátogatni egy a Miraflores negyedben található hotelben. Egy szálloda recepcióján megkérdeztük merre van az arra.

Elmagyarázták, hogy át kell mennünk egy másik negyeden, majd rögtön hozzátették, hogy hívnak egy taxit. Mondtuk köszi nem kell. Önfeledt turiszti lendülettel indultunk volna sétánkra a hallból az utcára vezető forgóajtón át.

 

 

         Sok sok képemet az InterzonArt  galériában nézegetheted tovább!          

De a recepciós rémült arcal vetette elénk magát. Látszott rajta, komolyan fél tőle, hogy nem képes elég nyomatékosan kifejezni gyalogsétánk felett érzett  aggodalmát. Valszeg az is furcsa volt neki, hogy nem vágjuk magunktól mi a stájsz. Próbálta a legkomolyabb figuráját elővenni és meggyőzni bennünket gyalog odaérésünk parányi esélyéről. Majd mikor hagytuk hogy hívjon egy taxit ahelyett, hogy megkönnyebült volna megvárta míg beülünk és hevesen mutogatott, hogy nyomjuk le a gombokat. Megköszöntük a segítséget és miközben hálásan integettünk láttuk, hogy még mindig nagyon aggódik. Nos mi még mindig nem aggódtunk...

 

                                       Kedves  InterzonArt hogy vagyunk?                                       

 

  hamarost..

Visszatérve a gondolathoz, mely szerint kevesebb megivott sörből rakjuk össze a szárazföldi útiköltséget. Ez borult mert kinn csak mi ketten ittunk sört, így mint piachoz a mi igényeinkhez igazították a  mutatókat. Ami annyit tesz hogy kinn egy Literest nyomnak a kezedbe egy fél lityi áráért. És ez már a Madrid Sao Paolo járaton elkezdődött. Igaz itt még O,33asokkal dobáltak. Szerintünk vízezték gyárilag, nehogy nagyon bekarmoljanak az utasok. Amúgy nem t'om ki, hogy van ezzel a magasnyomáson sörözéssel..

folyt köv...

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szamarpiramis.blog.hu/api/trackback/id/tr991586069

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Soma Arriba! 2009.12.12. 04:31:24

Csá Guba!
Olybá (tudod, a zsidó öregember) tűnik, hogy nagyjából egy év csúszással, de hasonló tervvel a batyuban csörgedeztek a kontinensen, ha van kedv itt vannak képek, ötletek útvonalak. Mi mingyá' végzünk...

www.somborchile.wordpress.com

Sok sikert!
Soma
süti beállítások módosítása